van Gend & Loos in 1:87

De modellen

In de jaren '70 nam het stukgoed vervoer per weg een vlucht. Veel merken zoals bijvoorbeeld DAF, Renault, Mercedes, Magirus, bouwden degelijke, robuuste vrachtwagens.
De firma van Gend & Loos reed met o.a. de genoemde merken rond, in opvallende grijs/witte kleurschema's met grote logo's op de bak.

De vaak spartaans ogende ontwerpen, lenen zich prima om naar 1:87 te vertalen, zonder verlies van allerlei kenmerkende details.

Van Gend & Loos is dé kenmerkende stukgoed en pakketvervoerder in de tijdperken II t/m V en misstaat op geen enkele modelbouwbaan. Zij deden namelijk ook internationaal vervoer!

De bouwpakketten lenen zich echter ook voor totaal andere kleurschema's en opbouw mogelijkheden. Daardoor kunt u uw eigen transportbedrijf in 1:87 beginnen.

Het aanbod van modellen wordt steeds uitgebreid, vergeet niet vaker terug te keren om de nieuwste modellen te bekijken en te bestellen!


Vervaardigd met de nieuwste 3D technieken op het gebied van ontwerp en print, zijn de modellen van Hoontje.nl onmisbaar in uw modelbouwwereld!

 

De modellen in 1:87

Bovenstaande modellen worden gedurende 2024 uitgebracht. De planning is als volgt:


Maart 2024 - Commer Walk Thru 'van Gend & Loos' 1:87 - bouwpakket & kant-en-klaar

Maart 2024 - Commer Walk Thru 'van Gend & Loos' 1:87 met geopende deuren, bouwpakket & kant-en-klaar

April 2024 - DAF A414 '7 streper' van Gend & Loos 1:87 - bouwpakket & kant-en-klaar

April 2024 - DAF A414 '7 streper' van Gend & Loos 1:87 met geopende deuren, bouwpakket & kant-en-klaar

Juni 2024 - DAF FF1600 'van Gend & Loos' 1:87 - bouwpakket & kant-en-klaar

Juli 2024 - DAF FF1600 'van Gend & Loos' 1:87 met geopende laadruimte en laadklep - bouwpakket & kant-en-klaar


Let op! Aan deze planning kunnen geen rechten worden ontleend! Ook is het niet mogelijk om modellen 'voor te bestellen'.

Zodra modellen beschikbaar komen, worden ze als product via deze webshop aangeboden en kunt u ze bestellen.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen via 'stel een vraag' of door een e-mail te sturen.

Passende Decalsets

Alle decalsets op hoontje.nl zijn speciaal ontwikkeld voor de 3D modellen van hoontje.nl welke ontwikkeld zijn door Hoontje's Creative World. 

Ze zijn echter ook toepasbaar op modellen van andere merken. Hoontje's Creative World neemt echter geen verantwoordelijkheid voor de pasvorm en toepasbaarheid van onze decals bij gebruik op modellen van derden!