Modellen passend in Tijdperk V van Voertuigen en toebehoren in schaal 1:160

Tijdperk V loopt grofweg van 1990 tot en met 2010. Let wel, dit is de Nederlandse indeling. In andere landen worden soms andere jaartallen gebruikt. Wil je meer weten over tijdperken? Klik dan hier voor de wikipedia pagina.

 

Via bovenstaande selecties kunt u de voertuigen en toebehoren vinden die u zoekt. Geselecteerde voertuigen passen het beste in het thema van tijdperk IV op uw modelbaan. Maar misstaan natuurlijk ook niet in latere tijdperken als museumstuk, oldtimer of welke creatieve fantasie u loslaat in uw modelbouwwereld!

Hoontje.nl heeft een aantal unieke voertuigen in dit tijdperk, zoals de DAF FF1600 in zowel civiele uitvoering als brandweerwagen. Ook de verschillende van Gend & Loos voertuigen en decals zijn verkrijgbaar!

 

Alle modellen zijn vervaardigd uit hoogwaardige grondstoffen, zoals resins en messing en vervaardigd volgens de laatste, moderne technieken. Alles wordt door hoontje.nl zelf ontworpen, getekend en geproduceerd.

Mist u een model of wilt u graag een specifiek model? Neem dan contact op via de contactpagina of mail met info@hoontje.nl voor de mogelijkheden.